Afspraak Maken – Praktijk Plein ´40 ´45 – Dordrecht
Header afbeelding
Welkom bij Praktijk Plein ´40 ´45

Wat doen wij?

Wij zijn een praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie. Deskundig en verantwoord,respectvol en betrokken. Neem contact met ons op via 078-6135927 of info@praktijkplein4045.nl.

Afspraak Maken

Aanmelden

Uw aanmelding gebeurt bij voorkeur telefonisch tussen 9.30 en  18.00 uur. Om de behandeling van de andere patiënten niet te verstoren, het liefst op het hele en halve uur.

Vrije Keus

We vinden het belangrijk dat u als patiënt zelf kunt kiezen door welke fysiotherapeut(e) u behandeld wilt worden. Dus voelt u  zich niet bezwaard en geef dit gerust aan bij het maken van de afspraak.

Het kan gebeuren dat we zelf een fysiotherapeut adviseren omdat deze een bijzondere specialisatie heeft die voor u van belang   kan zijn. Maar uiteindelijk bent u degene die beslist.

Behandeling

Behandeling vind in de meeste gevallen plaats in de praktijk. Behandeling is echter ook mogelijk in onze behandelruimte in Zorgcentrum de Merwelanden en indien nodig bij u aan huis.

afspraak-maken

Afmelden

Afmelding van een behandelafspraak moet tenminste 24 uur van te voren gebeuren. Meldt u zich minder dan 24 uur van tevoren af, dan kan de behandeling bij u zelf in rekening worden gebracht.