Belangrijke informatie voor onze cliënten vanwege coronavirus – Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie Plein ´40 ´45 – Dordrecht

Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie Plein ´40 ´45

Deskundig en verantwoord,respectvol en betrokken

Belangrijke informatie voor onze cliënten vanwege coronavirus

Als gevolg van de corona maatregelen die op dit moment door de overheid zijn ingesteld heeft dit ook voor ons als praktijk, maar ook voor u als patiënt, de nodige gevolgen en consequenties.

Op de eerste plaats geldt het aantal contacten zoveel als mogelijk te beperken, zowel voor uw eigen veiligheid als ook om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Hierdoor hebben wij in navolging van de op dit moment geldende richtlijnen ons beleid over het behandelen van patiënten aangepast. Ons beleid is in principe geldend tot 6 april 2020.

Het kan zijn dat wij in de periode tot 6 april minder goed bereikbaar zijn. Zowel fysiek als ook telefonisch. Wij adviseren u om indien wij u niet telefonisch te woord kunnen staan ons antwoordapparaat in te spreken of ons te mailen via info@praktijkplein4045.nl. Ook kunt u gebruik maken van onze facebook pagina.

Indien u klachten heeft waarvoor u fysiotherapie nodig heeft, vraagt u zich dan eerst af of behandeling kan wachten tot na 6 april.

Bij klachten met ernstige pijn en/of klachten met een spoedeisend karakter kunt u contact opnemen met ons via bovengenoemde kanalen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om op korte termijn een afspraak te maken.

Wij realiseren ons het ongemak wat dit voor u met zich meebrengt, en hopen dat deze crisis snel voorbij zal zijn en onze dienstverlening weer snel te kunnen hervatten zoals u dit van ons gewend bent.

 

Edwin Boender/Rob Pluyter/Corine van Hoof

Praktijk Plein 40-45

  1. 078-6135927
  2. info@praktijkplein4045.nl
Publicatiedatum: 16-03-2020


Terug naar overzicht